15. 01. 2017.

KIKO Lasting precision automatic eyeliner & khöl | RECENZIJA


Bok drage moje! U ovom postu slijedi recenzija olovke zaslužne za posljednji MOTD.


Riječ je o KIKO Lasting precision automatic eyeliner & khöl-u u nijansi 02, Pink Tangerine. Cijena joj iznosi 6.90 eura, a gramaža 0.35 g. Rok uporabe jest 24 mjeseca.

Sastav
ISODODECANE, POLYETHYLENE, MICA, SYNTHETIC WAX, HYDROGENATED POLYDICYCLOPENTADIENE, ETHYLENE/PROPYLENE COPOLYMER, BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2, POLYBUTENE, PERFLUORONONYL DIMETHICONE, OCTYLDODECANOL, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE. +/- (MAY CONTAIN): CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77007 (UTRAMARINES), CI 77742 (MANGANESE VIOLET), CI 75470 (CARMINE), CI 77510 (FERRIC FERROCYANIDE), CI 77499 (IRON OXIDES). CONTAINS CARMINE A COLOR ADDITIVE.


KIKO kaže da je ovo automatska olovska za oči koja daje precizan i dugotrajan efekt.

Jake boje i mekane teksture. Klizi te se može blendati uz pomoć ugrađene gumice.

Moderna i jedinstvena ambalaža, aplikator i ergonomski grip dio koji omogućuje brzo i lako nanošenje.

Dolaze u dvije varijante: mat i biserna.

Oftamološki su testirane i bez parabena.


Naziv nijanse je Pink Tangerine, roza baza sa zlatnim odsjajem. Finish joj je biserni, sadrži jako sitne sjajne čestice.

Pigmentacija ove olovke je dobra, ne mogu reći odlična pošto nekada nije dovoljan jedan prijelaz za potpunu pigmentaciju. Na vodenoj liniji je potrebno više prijelaza, a i na kraju krajeva nije mi privlačno imati roskaste, krvave oči pa ju tamo ni ne koristim.

Zaista je korisna gumica na suprotnom kraju olovke pošto se neda blendati s ničime drugim s čime sam probala. Jedva i s njome. Uz gumicu za blendanje, na donjoj strani olovke dobijete i šiljilo. Ambalaža je zaista oku ugodnog dizajna te praktična.

Miris joj je katastrofa, umjetan no ne osjeti se ukoliko se ne ide izravno mirisati.


Bitno je znati da je olovka sklona pucanju, dakle preporučam minimalno odvrtanje.

Što se tiče trajanja, i to ovisi gdje ju koristite. Isprobala sam ju na vodenoj liniji i nije se proslavila (prvenstveno zato što se jedva prima), dok na kapcima i bez baze traje čitav dan te se ne skuplja u pregibu kapka niti uvlači u bore ispod očiju.


Evo kako je to izgledalo u posljednjem MOTD-u. Koliko volim ovaj look govori činjenica da sam ga nosila svuda, od posla do izlaska i to par puta.


Što vi kažete na MOTD? Koji su vam najdraži KIKO proizvodi?


Rebecca

2 komentara: